Dakservice Vogel

De dakdekker voor al uw dak onderhoud en reparaties!

Heeft uw dak stormschade opgelopen?

Stormschade reparaties

Een vaak voorkomende oorzaak van schade aan een pand of woning komt door storm en harde windstoten. De storm kan schade veroorzaken aan daken, muren en/of gevel waardoor een lekkage ontstaat. Hierdoor kunnen uw vloeren, muren, behang en inboedel beschadigt raken. Het is belangrijk om deze lekkage snel te herstellen. Dit is belangrijk voor uzelf, maar ook voor de verzekeraar!

Hoe herken ik mogelijke lekkages?
Als u last heeft van gele kringen, schimmelplekken of klamme en vochtige kamers dan is het belangrijk om snel actie te ondernemen. Dakservice Vogel kan uw dak snel inspecteren en de nodige reparaties uitvoeren voordat uw dakconstructie meer wordt aangetast.

Het kan ook het geval zijn dat er achterstallig onderhoud is geweest aan een dak, waardoor dakafwerkingen of dak systemen verouderd zijn en loslaten. Een heftige storm kan hierdoor zelfs een groot deel van het dak van uw huis losrukken. Dit wilt u natuurlijk ten zeerste voorkomen. Het is dus belangrijk om uw dak na enkele jaren te laten inspecteren, zodat u vervelende en dure situaties kunt voorkomen.

Mocht uw dak toch stormschade oplopen? Dakservice Vogel kan uw dak of dakbedekking snel en goedkoop herstellen, waardoor uw huis weer bestendig is tegen weer en wind.

Jaren ervaring

Projecten afgerond

Neem contact op.

Uw dakdekker in de regio

Aerdenhout, Bennebroek, Bloemendaal, Cruquius, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp en Nieuw Vennep

Cruquiuszoom 470, 2142 EW Cruquius

06 361 914 21

info@bpjvogel.nl