Dakservice Vogel

De dakdekker voor al uw dak onderhoud en reparaties!

Wilt u uw dak laten inspecteren?

Dakinspectie en dakreparatie

Het dak van uw huis is verantwoordelijk voor de bescherming van uw huis en spullen. Het is daarom essentieel dat deze in een goede staat verkeerd. Door het wisselende weer kan dit ervoor zorgen dat uw dakbedekking of dakpannen gaan lekken. Als u last heeft van een lekkage dan kan dit voor problemen en onnodige kosten zorgen. Het is dan essentieel om snel te handelen en een dak inspectie en reparatie uit te laten voeren. Het kan zijn dat er een plaatselijke reparatie uitgevoerd kan worden, maar het kan ook zijn dat uw dak geheel vervangen moet worden.

Wat houdt een dakinspectie in?
Om te kunnen bepalen wat voor reparatie ik zal gaan uitvoeren zal ik eerst het dak inspecteren. Bij een dakinspectie kijk ik naar de waterdichtheid van dakvlakken, dakranden, aansluitingen en overige details.

Bent u opzoek naar een dakdekker in de omgeving Aerdenhout, Bennebroek, Bloemendaal, Cruquius, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp en Nieuw Vennep? Dakservice Vogel staat voor u klaar. Dakservice Vogel staat bekend om secuurheid, kwaliteit en een goede service.

 

 

Jaren ervaring

Projecten afgerond

Neem contact op.

Uw dakdekker in de regio

Aerdenhout, Bennebroek, Bloemendaal, Cruquius, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp en Nieuw Vennep.

Cruquiuszoom 470, 2142 EW Cruquius

06 361 914 21

info@bpjvogel.nl