Dakservice Vogel

De dakdekker voor al uw dak onderhoud en reparaties!

Opzoek naar een specialist in lood en zinkwerk?

Lood en zinkwerk

Lood en zink zijn mooie, sterke en vrij flexibele materialen met een lange levensduur. Hierdoor wordt dit materiaal regelmatig gebruikt om daken mooi af te werken. Je ziet zink en lood dus vaak terug in dakgoten, regenpijpen, dakgevels, dakkapellen, deklijsten, kopgevels en bakgoten. Door de lage onderhoudskosten en lange levensduur zijn lood- en zinkwerken een goede investering voor uw huis.

Vervang uw goten tijdig
Zijn uw goten meer dan 25 jaar oud, dan wil ik u adviseren om deze spoedig te gaan vervangen. Dakgoten krijgen namelijk veel te verduren door alle Nederlandse weeromstandigheden. Hierdoor zijn de zinken delen na verloop van tijd aan vervanging toe.

Het is belangrijk om uw goten te onderhouden en indien nodig te vervangen of te repareren, voordat u last krijgt van doorslaand vocht. Vaak hoeft u niet uw gehele goot te vervangen, maar kunt u de delen vervangen, waardoor de kosten van de gehele operatie lager blijven.

Woont u in de omgeving van Aerdenhout, Bennebroek, Bloemendaal, Cruquius, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp en Nieuw Vennep en is uw dakgoot aan vervanging toe of moet deze gerepareerd worden? Dakservice Vogel is expert op het gebied van zinkwerk en lood reparatie. Ik gebruik hiervoor de ambachtelijke technieken die u van een dakdekker kunt verwachten.

Jaren ervaring

Projecten afgerond

Neem contact op.

Uw dakdekker in de regio

Aerdenhout, Bennebroek, Bloemendaal, Cruquius, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp en Nieuw Vennep

Cruquiuszoom 470, 2142 EW Cruquius

06 361 914 21

info@bpjvogel.nl